Jag körde ju igång med alla tester för mitt bootcamp i måndags. Det var hur kul som helst och jag känner mig taggad!

Detta är något alla borde unna sig!

Jag gjorde en hel del tester som jag nämnde i måndags. Jag gjorde olika tester på tid för att se hur många repetitioner jag klarade av samt några statiska övningar för att se maxtid. Jag gjorde bland annat armhävningar, air squats, plankan och burpees. Har sammanlagt 9 saker jag testar. Jag testade även hur bra jag är på att springa och staka. Hur långt kommer jag på 3 minuter löpning på löpbandet? Hur snabbt stakar jag 500 meter i SkiErgen?

Så nu har jag ett utgångsläge och det ser mycket bättre ut än jag trodde, jag ligger lite bättre än halvvägs genom bootcampet förra året. Vad menar jag med det då och hur vet jag det? Jo, på bootcampet i Thailand gjorde vi tester varje måndag morgon, så halvvägs där, dvs 2 veckor av 4, är ungefär var jag ligger nu, något bättre i vissa övningar men exat samma i andra. Så det är skoj att se att jag inte var riktigt så dålig som jag trodde. I min värld var jag nämligen tillbaka på första/andra veckan. Så fantastiska utvecklingsmöjligheter.

Är du nyfiken på att hänga på så följ mig på instagram där jag dagligen lägger upp vilken muskelgrupp jag tränar för dagen. Det jag kan bjuda på här är att det är 2 pass om dagen som gäller, på morgonen/förmiddagen nån form av kondition och eftermiddag/kväll ett pass på gymmet. Igår körde jag rumpa på gymmet och en PW som konditionspasset. Idag blir det stakning som kondition och ett rejält magdödarpass på gymmet.

Jag har redan grym träningsvärk och jag fullkomligt älskar detta! Jag har saknat denna grymma träningsvärk som jag kan få. Så detta kommer bli hur bra som helst. Jag är peppad och jag är på gång. Hänger du med mig?