Live Your Dreams

Du kommer få mail med information om mina senaste inlägg varannan vecka.

Om mig

Jessica heter jag och arbetar som hälsocoach och personlig tränare. Jag har arbetat närmare 18 år inom vården och som gruppträningsinstruktör sedan 2011. Jag har alltid fascinerats av träning och hälsa samt personlig utveckling. Detta ledde till att jag nu arbetar som coach och PT istället. Jag vill hjälpa människor ta hand om sig själva innan sjukvården måste det.

Jag tränar en hel del, träning är det största i mitt liv. Jag håller på med En Svensk Klassiker och har en nyfunnen kärlek till styrkelyft. Att känna hur kroppen förändras och klarar allt mer varje gång du tränar är något som verkligen motiverar mig att fortsätta. Jag älskar känslan träningen ger mig, både under och efter.

Jag har sedan jag var tonåring kämpat mot en ätstörning, hetsätning, men kan lyckligtvis sedan hösten 2017 kalla mig frisk från denna. Det främsta jag lärt mig på den vägen är att älska mig själv och att aldrig nånsin banta. Äta riktig mat och må bra är så mycket bättre för vår hälsa och något jag förespråkar och följer. Du kan äta allt men inte alltid, så enkelt är det.

Jag har också på min resa genom åren lärt mig att följa mina drömmar, att inte göra saker för att andra säger att du borde. Livet är för kort för att inte göra det du älskar.

Så mitt mål här i livet är att skaffa ett liv jag aldrig vill vara ledig från, där jobb och privatliv inte är två åtskilda saker utan hör ihop. Jag vill längta tills jag vaknar varje morgon så att jag får börja dagen med ett leende på läpparna och längtan att ta itu med vad livet ger mig denna dag. Jag är en otroligt bra bit på vägen, men inte hela vägen fram än. Färdig kommer jag säkert aldrig bli, men det är ju lite det som är själva grejen. Att ständigt utvecklas och kämpa mot nya mål.

Jag har ett starkt varför till allt jag gör här i livet och nu vill jag hjälpa dig och andra att hitta ditt varför så att du också når dit dina drömmar önskar.

CV

Utbildningar
GA Diplomerad Coach
Licensierad Personlig tränare
Utbildad Hälsocoach
Legitimerad Sjuksköterska
Licensierad Spinninginstruktör
Diplomerad Coreinstruktör
Diplomerad HIIT-instruktör
Genomförda kurser
Kost vid träning 15 hp
Näringslära och matvanor ur ett folkhälso- och hållbarhetsperspektiv 7,5 hp
Kost och fysisk aktivitet som medicin 7,5 hp
Idrottsmedicin – Idrottsfysiologi 7,5 hp
Talangutveckling ur ett coachperspektiv 7,5 hp