Ja, idag har det äntligen hänt! Jag har efter mycket om och men startat upp mitt företag. Jag hade satt som mål att detta skulle ske denna vår, och ja, som ni alla ser är det ju jättemycket vår utanför fönstret med marken täckt av vitt. 🙂

Nej men jag bestämde mig för ett namn och då kör jag. Jag hoppas du får tanken på flera olika saker när du hör namnet. Dreamstronger. Tanken är att det ska leda dig på tanken till både drömmar och styrka i flera olika dimensioner. Jag vill hjälpa människor till en bättre hälsa, oavsett om det är att byta jobb, gå ner i vikt, börja träna eller bryta upp helt från det liv som är bekvämt idag. Jag vill inspirera och motivera människor att följa sin drömmar. Att inte stanna i sitt ekorrhjul. Så dreamstronger innebär att vi ska våga drömma utanför boxen och våga prova våra vingar. För om du aldrig testar och utmanar dina drömmar kan dom heller aldrig bli verklighet.

Så idag har det äntligen hänt. Jag har startat, jag har drömt om detta länge och nu är det äntligen verklighet. Jag följer mina drömmar, gör du? Eller vill du i alla fall försöka?