Jag hade det väldigt jobbigt dom första 2 dagarna! Alltså väldigt jobbigt. Så pass att jag undrade varför människor göra detta. Men nästa tanke var alltid, vad tusan har jag stoppat i kroppen som gör att jag mår såhär skit?

Jag blev på tisdagsmorgonen tvungen att bestämma vilket som var viktigast, jobbet eller detoxen. Valet var ju väldigt självklart, jobbet. Vilket gjorde att jag fick bestämma vad av alla grejer jag tagit bort fick komma tillbaka i liten mängd för att klara av att jobba. Det var ett tufft beslut att låta kroppen vinna över psyket men de första 2 kunderna för dagen fick inte en pigg PT. Jag drack kaffe, och poff var huvudvärken bättre. Så jag valde då mellan koffein, socker eller sötningsmedel. Jag valde koffein. Sen har jag kört lite koffein både igår och ännu mindre idag. Imorrn tar jag bort det igen. Hoppas jag, ska jobba natt för första gången på över en månad så får se hur huvudvärken klarar det. Men jag räknar med att följa detoxen fullt ut från imorgon.

Annars går det bra. det ger mig redan en del av de fördelar jag hoppades på. Min mage mår bättre, mindre uppsvullen, gör mindre ont och är allmänt lugn. Sömnen är sjukt mycket bättre, även om jag fått gå upp och kissa mitt i natten så sover jag som ett litet barn. Jag har inte än blivit av med förkylningen men mindre snuvig så det är på rätt väg också. Jag äter fantastiskt god mat så det här med vegansk mat kommer jag testa nån gång då och då även efter detoxen. Men tror mer det blir vegetarisk då. Men åt middag ute i tisdags och åt då en fantastisk vegoburger. Ska testa nåt annat veganskt ikväll när jag ska ut och äta middag igen.

Jag tror den här detoxen kommer ge mig det jag vill rent kroppsligt med förkylning och så men även viktminskning så klart. Mest vätska men jag hoppas ju på att om jag fortsätter mig hålla mig borta från så mycket pepsi max och andra kolsyrade drycker samt mat som ger mig uppblåst mage. För det är väldigt skönt och känna att magen är snäll med mig och så länge magen är platt, dvs ej uppblåst, så väger jag ju mindre för jag samlar alltid vätska i samband med mina uppblåsheter. Så håll det borta s kommer en del av denna vikt stanna borta. Det är, för er som undrar, väldigt väldigt jobbigt att vara utan min kära pepsi max som jag ändå i stort sett druckit 1,5 liter par dag i 15 år, till och från. Men jag trodde ändå det skulle vara värre. Som tur är har jag inte varit hemma så mycket så inte behövt utmana vanan med pepsi bredvid mig än. Jag tror det kommer gå bra eftersom jag känner fördelarna redan, på dag 4, och mår så bra av det. Jag kommer inte fortsätta dricka pepsi varje dag efter denna detox. Jag kommer klara mig bra ändå. Vatten är otroligt gott!

Har du nånting du dricker mycket av som inte är direkt farligt men som ändå vore bra att sluta med? Våga testa och se om du får någon fördel!