Jag har senaste månaderna haft både bra och dåliga stunder. Mestadels bra eller till och med fantastiska.

Men vissa grejer går ju ändå så klart inte som jag vill. Nu är jag i dilemmat att hjärta och hjärna kämpar mot varandra. Hjärtat vill en sak som hjärnan inte är redo för.

Men då har jag satt mig ner och tänkt efter vad det skulle innebära att följa hjärtat i detta fall. Att skita i hjärnan och bara gå helt på denna lyckokänsla och strunta i vilka följder det kan ha för mig själv i framtiden å ena sidan. Å andra sidan att faktiskt se vad hjärnan saknar för att hänga med i svängarna.

Jag har därför kommit fram till vilka områden jag behöver jobba med för att komma i fas. Framför allt känner jag en stor frustration över att det faktiskt är såhär. Men i slutändan handlar det ju om min egen lycka. Jag vill ha möjligheten att välja en annan lycka än den jag har idag. Vad är det som stoppar mig?

Ingenting är egentligen det ”rätta” svaret på frågan. För det finns ingenting som stoppar mig från att vara lycklig. Därför väljer jag lyckan fullt ut. Då menar jag att då väljer jag lycka inom alla mina områden.

Jag har ont i hälarna men förut har jag ändå valt bort det bästa valet för rehab. Men nu går jag i löparskor på jobbet, varmt som attan men mindre ont i hälarna när jag kommer hem.

Jag mår bättre i magen (om det är ibs eller nåt är jag osäker på men problemmage är det) av att inte äta så mycket socker och snabba kolhydrater samt dricka läsk. Jag har radikalt dragit ner på detta och mår bättre.

Det är många såna där småsaker som på grund av att jag väljer lycka inom alla områden, bara för att jag är värd det och det kommer göra det lättare att hinna ikapp hjärtat, gör att jag mår ännu bättre, känner mindre frustration och framför allt, jag slappnar av.

Jag har kommit i nåt lugn där jag bara vet att allt kommer ordna sig på bästa sätt, inom alla områden.