Att använda sina känslor är något vi borde göra mer av. Men då menar jag inte genom att känna mer, och i varje situation till överdrift. Nej jag menar att använda de känslor som väcker motivationen.

Till exempel så har jag sista dagarna blivit så förbannad på mig själv. Inte av någon egentlig anledning utan mer bara allmänt. Jag har tänkt på det här med livsstil nu i 2 veckor. Jag är ju inte helt nöjd med hur jag lever mitt liv och jag jobbar på att ändra det men jag tycker det går för långsamt! Jag möblerade om i söndags och det har verkligen skapat en helt annan energi här hemma, jag vill mycket mer när jag är just hemma. Jag har massor med energi och vilja att förändra. Men sen sätter jag mig ändå framför tv:n och struntar i att göra det som tar mig vidare, därav att jag är förbannad.

Men jag tänker använda denna ilska genom att göra om den till action. Att agera på saker och ting jag vill ha och vill göra. Så jag har nu gjort upp planer, planer som jag haft liknande förut men alltid haft i bakhuvudet att ”jag ändå inte kommer fullfölja dom” men ändå har jag alltid gjort dom, nån gång varje år. Men i år är mitt år! Jag kommer fullfölja dessa (väldigt omgjorda) planer.

Så vad innebär dom då?

En sak har att göra med mat, en med jobb, en med fritid, en med vänner och bekanta. Mer om detta senare i veckan.